MKS Autobusiness Oy
Etusivu/home
Yhteydenotto
MKS painetunnistimet
Letkut - ja letkuliittimet
Sytytysosat
Adapterit sensoreille
Liittimet
Polttoaine- järjestelmät
Suuttimet
Tunnistimet
Tuotteet

Uusin, päivitetty tieto löytyy nettikaupastamme: www.finjector.com

MKS-painetunnistimet

MKS-painetunnistimia voidaan käyttää ilmalle, polttoaineille ja öljylle. Kaikki tunnistinmallit toimivat myös alipainepuolelle, jolloin niitä voidaan käyttää myös imusarjan alipainetunnistimina (MAP) ja dataloggereihin. Laaja lämpötila-alue mahdollistaa käytön etenkin autoalan sovelluksissa. Nyt saatavana myös 10 barin MAP öljyn- ja polttoaineenpaineen mittaukseen.

MKS-letkuliittimet

Ensiasennuslaatuiset letkuliittimet soveltuvat hyvin polttoainelinjastojen tekoon. Myös pumppujen imupuolelle (mm. 0580254044) löytyy lukuisia erilaisia nippelivaihtoehtoja. Polttoaineletkumme kestävät myös tankinsisäisissä asennuksissa.

Sytytysosat

Nyt valikoimissamme on myös laadukkaita sytytysosia. Olemme aloittaneet yhteistyön 034 Motorsportin kanssa. Kaikki toimittamamme sytytysosat ovat käytännössä toimiviksi testattuja. Myös erittäin pitkälle viritetyissä moottoreissa.

Polttoainejärjestelmät

Tarjoamme erittäin korkealaatuisia polttoainejärjestelmien komponentteja. Tarvittaessa modifioimme peruskomponenteista sellaisen kun tarvitaan.

Suuttimet

Suuttimissa ja niiden laadussa on huimia eroja. Suuttimillamme päästään säätötarkkuuteen joihin muilla ei ole asiaa. Boschin EV6- ja EV14-suuttimet ovat tunnettuja laadustaan.

Tunnistimet

Tunnistimien kirjo markkinoilla on valtava. On osattava valita toimittajat ja valmistajat joiden tuotteisiin voi luottaa myös vuosien kuluttua. Kaikilla Bosch -tunnistimilla on kahden vuoden takuu.